Mövenpick Hotels schenken kilo's producten aan Ronald McDonald Huizen

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Drie filialen van Mövenpick Amsterdam hebben een inzamelingsactie op touw gezet met de Stichting Ziekte van Pompe. In totaal is er zo’n 100 kilo aan houdbare producten ingezameld onder het initiatief #kiloforkindness. Dit meldt Mövenpick Hotels & Resorts.   

Stichting Ziekte van Pompe probeert met deze actie bekendheid te krijgen voor de gelijknamige ziekte. Dit is een relatief onbekende spierziekte die vaak te laat gediagnosticeerd wordt, mede door de hoge kosten en de besluiten die zorginstellingen moeten maken.

Dankbaar 

In het Ronald McDonald Huis zijn te Amsterdam meer dan 110 vrijwilligers actief. Zij steken ernstig zieke patiënten een hart onder de riem tijdens slopende medische procedures. De huizen zijn bedoeld voor het onderkomen van broertjes, zusjes, ouders, andere familieleden en vrienden. Tijdens langdurige medische ingrepen is het prettig dat betrokkenen en medestanders in de nabije buurt kunnen blijven. De organisatie van de Huizen zegt zeer dankbaar te zijn voor de succesvolle donatieactie van Mövenpick. Houdbare producten zijn altijd wenselijk om de Huizen draaiende te houden. 

Door: Nationale Recreatiegids