Designhotel in Zuid-Limburg opent voor fietsfanaten

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Hotel Valkenburg by Mercure is geopend sinds 1 maart. Dit stijlvolle hotel probeert mensen in het luxe-segment aan te spreken met haar unieke locatie en vele faciliteiten. In totaal is het hotel goed voor 65 ruimtes. Dit meldt Entree Magazine.  

Het zogeheten designhotel probeert gasten uit te nodigen om de natuurrijke omgeving te ontdekken. Op rij-afstand van Maastricht bevindt het zich midden in de beboste natuur van Zuidelijk Limburg. Het is mogelijk om een speciaalbiertje te drinken in het café, het hotel was een voormalige brouwerij, of om culinair te dineren in het bijgelegen restaurant.

Sportaanbod  

Verder kunnen gasten gebruik maken van de verscheidende sportfaciliteiten. Er worden regelmatig yogalessen gegeven in de ingebouwde sportschool. Wat het hotel uniek maak is de speciale aandacht voor wielrenners. De enorme fietsopslag en het zogeheten Cycle Centre maken het verblijf extra aantrekkelijk voor wielrenploegen die graag ritten maken in de prachtige natuur.

Mercure 

De toevoeging ‘by Mercure’ wijst op de geleidelijke integratie die Hotel Valkenburg ondergaat. Verspreid over een periode van vijf jaar zal het hotel uiteindelijk volledig onder Mercure vallen. Dit komt met voordelen voor de klant, zoals erkende internationale comfortnormen voor kamergrootte en hygiëne. 

Door: Nationale Recreatiegids