Vier Pasen in Slagharen

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Nu de zon vaker schijnt en de lucht weer eens blauw is kan Nederland zich weer verheugen op het Pasen. Dit jaar opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen haar deuren tijdens het paasweekend. Tijdens het weekend zal het park in het teken staan van speciale Paasactiviteiten. Dit meldt Slagharen. 

Voor ouders en kinderen is er genoeg te doen. Het park organiseert een grootste speurtocht met chocoladepaashazen die over het hele park zijn verstopt. Terwijl de kinderen druk bezig zijn met zoeken kunnen ouders plaatsnemen op het terras. Gasten die verblijven in een vakantieaccommodatie kunnen daarnaast genieten van een aloude Paastraditie: Het Paasontbijt. Deze wordt volledig verzorgd door het park. Chocolademaker Lindt zorgt voor de fraaiste en lekkerste paaseitjes en paashazen.

Altijd wat te doen 

Tijdens het paasweekend is er overdag volop vermaak. Kinderen kunnen op de foto met mascottes Randy en Rosie. In de avond kunnen mensen die in het vakantiepark verblijven dansen in de Music Hall. Ook in de avond belooft het een gevarieerd programma te worden, waarbij ouders uiteraard een drankje kunnen drinken.

Slagharen is gestileerd in een Wild West thema. Ook de vakantievertrekken zijn hierop ingericht, zoals de Nevada Lodge of de Raccoon Lodge. Het is vooralsnog mogelijk om een lastminutevakantie te boeken voor het Paasweekend. Boek nu via deze link.

Door: Nationale Recreatiegids