Een luxe vakantiehuis tussen de Friese meren

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Natuurliefhebbers, watersporters en rustzoekers kunnen een unieke vakantie vieren in de buurt van Sneek. In het dorpje Akkrum bevindt zich het Recreatiepark Tusken de Marren. Bezoek één van de luxe vakantie-accommodaties aan het water tussen het Sneekermeer en het Pikmeer. Dit meldt het recreatiepark.  

Omringd door water 

Op het terrein zijn vakantiehuizen te vinden voor 4, 6 en 8 personen. Alle vakantiehuizen grensen aan het water, dus booteigenaren kunnen hun boot aanmeren naast hun vertrek. De waterverbinding naar Sneek is gemakkelijk te bereiken via de vele sloten en kanalen. Op het Sneekermeer kun je vele watersporten bedrijven zoals waterskiën of zeilen in kleine zeilbootjes.

Luxe vertrekken 

De luxueuze waterwoningen zijn voorzien van alle moderne gemakken. Er is gratis wifi, een animatieprogramma voor de kinderen in het hoogseizoen, een speeltuin en veel uitstekende visplekken. Bezoekers zonder eigen boot kunnen daarnaast ter plaatse een boot huren. Afhankelijk van het soort vertrek is het zelfs mogelijk om er een sauna bij te krijgen.

Bereikbare omgeving 

Op nog geen 5 minuten loopafstand ligt het schilderachtige dorpje Akkrum. In de nabije omgeving ligt natuurlijk de stad Sneek, maar ook Harlingen, Bolsward en Franeker zijn gemakkelijk te bereiken. De omgeving ontdekken is de moeite waard. Er zijn veel uitgestippelde wandel- en fietspaden rondom het vakantiepark. 

Volg de link van Tusken de Marren voor meer informatie over een reservering. 

Door: Nationale Recreatiegids