All inclusive vakantie op je oude dag met Stichting Goeie Reis!

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Veel ouderen hebben last van eenzaamheid of sociale isolatie. Goeie Reis! is opgericht om senioren een vakantie aan te bieden die geen aansluiting meer hebben met de jaarlijkse vakantiedagen. Paren, eenlingen en mantelzorgers komen allemaal in aanmerking voor een gezellig dagje uit. Dit meldt Arenalokaal. 

Verzorgd van a tot z 

De reisorganisatie denkt vooral in mogelijkheden. Wat voor arrangement kun je iemand op leeftijd nog aanbieden? Goeie Reis zorgt er voor dat ouderen onbezorgd van hun vakantie kunnen genieten en biedt extra faciliteiten aan. De senioren reizen in kleine groepen, ze worden thuis opgehaald en het algemene tempo ligt een stuk lager dan een gebruikelijke all-inclusive. Zorgmedewerkers staan te allen tijden paraat in de hotels en tijdens de excursies. Verder zijn de vetrekken aangepast voor mindervaliden.

Informatie

Om ouderen optimaal te begeleiden vindt van tevoren een kennismakingsgesprek plaats. Hierbij kunnen de senioren hun wensen delen en hun vragen stellen. De verzamelde informatie uit deze gesprekken wordt verzameld in een map die meegaat op vakantie. Na afloop van de vakantie krijgen senioren een reisverslag met een unieke fotocollectie.

Op vrijdag 8 april zal Stichting Goeie Reis! een informatiemiddag houden. Om 14:00 zijn geïnteresseerden welkom in De Phoenix te Schaijk. Aanmeldingen zijn niet nodig en er is koffie en thee. Meer informatie is te vinden op deze website.

Door: Nationale Recreatiegids