Kom springen en klauteren in Vakantiepark Dierenbos

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Tot en met 22 mei kun je in Vakantiepark Dierenbos genieten van een uitgebreid springkussenfestival. Bijgestaan door mascotte Jibo kunnen gezinnen genieten van dagenlang speelplezier op één van de outdoor springkussens. Dit meldt het vakantiepark.  

Voor zowel kleine als grotere kinderen is er genoeg te doen tijdens het springkussenfestival. Terwijl de kinderen afgeleid zijn door meer dan tien verschillende springkussen kunnen ouders lekker uitrusten op het buitenterras. Naast springkussens zijn er ook animatiefilms en kun je enkele dieren bezoeken. Bezoekers van het Vakantiepark kunnen met een AttractiePas gratis naar dierentuin Beekse Bergen.

Overnachten tussen de dieren 

Het vakantiepark biedt arrangementen aan kampeerders en bezoekers die liever in een vakantiehuisje slapen. Op het vakantiepark is een heuse dierenboerderij. Naast een bosrijke omgeving biedt het park ook een binnenzwembad, een midgetgolfbaan en een restaurant.

Het terrein is geopend tussen 10:00 en 17:00. Ook mensen die geen vertrek huren in het vakantiepark kunnen langskomen bij het festival. Zij betalen in dat geval 3,50. Volg deze link voor meer informatie over het springkussenfestival en de aansluitende arrangementen. 

Door: Nationale Recreatieigds