Recreatiepark Beekbergen breidt uit met luxe milieuvriendelijke appartementen

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Vorige week maakte Recreatiepark Beekbergen bekend dat het park flink is uitgebreid. Aansluitend op het bestaande park zijn er nieuwe woningen en faciliteiten bijgekomen. Bezoekers kunnen zich verheugen op nieuwe luxueuze arrangementen die oog hebben voor duurzaamheid. Ook voor kinderen zijn er diverse extra opties toegevoegd. Dit meldt TopParken.  

Aan de rand van de Veluwe vindt men Vakantiepark Beekbergen. Op korte afstand van Apeldoorn, Paleis het Loo en de Apenheul is er altijd wat te doen in de bosrijke Gelderse omgeving.

Duurzaam vakantie vieren 

De nieuwe duurzame vakantiewoningen vallen onder de naam “de Veluwe Hoeve”. Deze luxe vetrekken zijn voorzien van twee slaapkamers en een royale woonkamer. Dankzij het pergola lameldak kunnen gasten in de zomer genieten van de schaduw. Bij koudere momenten wordt warmte juist vastgehouden.

Naast nieuwe vakantiewoningen kunnen bezoekers dankzij de uitbreiding genieten van nieuwe faciliteiten. Denk hierbij aan speeltoestellen en een verbouwd receptiegebouw of de speciale hondenspeeltuin. Ook deze uitbreidingen zijn gerealiseerd met natuurvriendelijke materialen. Een hoogtepunt van de nieuwe faciliteiten zijn de aangelegde watervallen. Deze zullen vooral in het zomerseizoen overuren draaien.

Huurder of koper?

TopParken biedt verschillende opties voor het bezoeken van een vakantiehuis. Zo kunnen gasten het vakantiehuis huren maar is het ook mogelijk om er eentje aan te schaffen. Hiervoor zijn in februari sfeerimpressies gehouden die enorm goed bevielen onder het publiek. Bij de aanschaf van een nieuwe vakantiewoning is het mogelijk om een adviseur te raadplegen.

Benieuwd naar het vernieuwde vakantiepark? Volg deze link voor meer informatie.