Landal gaat Gelderse natuurcamping verbouwen tot luxe recreatiepark

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
De natuurcamping Olde Kottink is verkocht aan ambitieuze projectontwikkelaars. Het kleinschalige campingterrein moet een riant vakantieoord worden voor mensen met een gevuld portemonnee. Dit meldt Tubantia.  

Met de huidige inrichting van 90 vrijstaande kampeerplaatsen, een receptie en een paar toiletgebouwen ligt het terrein er vredig bij. De huidige eigenaren hebben echter genoeg gehad van het campingbeheer en hebben het park in de verkoop gezet. 

Riante visie 

De nieuwe eigenaren hebben een riante visie voor het terrein. Er moeten 70 luxueuze chalets komen en enkele cabins. Het grootste gedeelte van de appartementen zijn gericht op twee tot vier personen. Enkele chalets zullen beschikbaar zijn voor zes personen en hondenbezitters. Eén van de voormalige dienstwoningen wordt een extra groot appartement voor 10 personen. Naast chalets kunnen gasten van het park straks ook gebruik maken van een heus wellnesscentrum. Deze voorziening wordt ook gebouwd in één van de bestaande dienstwoningen.

Bijeenkomst 

Dit jaar kunnen terugkerende kampeergasten nog in alle rust genieten van de natuurcamping. Pas eind 2023 zal Landal he verbouwing starten. Zij zullen hun plannen op donderdag 14 april tussen 19:30 en 21:00 presenteren in restaurant ‘t Sterrebos in Beuningen.

Door: Nationale Recreatiegids