Dormio opent nieuw luxe resort in Nieuwvliet-Bad

Door Nationale Recreatiegids
3 min
In Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen kunnen toeristen vanaf nu een kamer boeken in een nieuw resort van Dormio. Daar opende het luxe resort recent haar deuren. Gelegen aan de kust en met 124 vakantiewoningen en verschillende faciliteiten is het speciaal ontworpen voor vakantiegangers die op zoek zijn naar luxe. Voor bezoekers met huisdieren, kinderen en grote groeten, wil Dormio inspelen op de groeiende vraag vanuit de vakantiemarkt. Dat meldt Dormio.

De architectuur in het resort is geïnspireerd op traditionele Zeeuwse boerderijen en visserswoningen. De bouw van de vakantiewoningen is in handen van ADS Groep en het bedrijf Sagro is verantwoordelijk voor de weg-, groen- en civiele werkzaamheden.

Don van Schaik, CEO van Dormio Group: “We maken resorts die inspelen op de hedendaagse behoeften van vakantiegangers, waarbij het belang van duurzaamheid groter wordt en de vraag naar luxe toeneemt. Voor Dormio Resort Nieuwvliet-Bad geldt dat de woningen gasvrij zijn en voorzien zijn van zonnepanelen en laadpalen voor elektrische auto’s.”

Verblijven

Behalve dat Dormio Resort Nieuwvliet-Bad duurzaamheid op de kaart wil zetten, beschikt het resort ook over een selectie accommodaties voor twee tot twintig personen, waaronder wellnesswoningen met privé wellnessfaciliteiten, poolwoningen met een verwarmd binnenzwembad en woningen direct aan het water. Voor families biedt het resort speciale kindvriendelijke vakantiewoningen, omringd met een speelveld. Ook zijn er huisdiervriendelijke woningen met een omheining.

Verder zijn er faciliteiten te vinden zoals een minimarkt, binnen- en buitenzwembad, kids club, diverse speelplekken, hondenspeeltuin en een speelstrand. Daarnaast staat restaurant Zeeuws Proeven op het terrein. In de keuken wordt volgens Dormio zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streekproducten.