Brand in loods met elektrische fietsen in vakantiepark Land van Bartje

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Gisteravond heeft een flinke brand gewoed op vakantiepark Land van Bartje in Ees. Daar brak brand uit in een fietsenloods met onder meer elektrische fietsen, scooters en skelters. Vanuit het gebouw waren flinke rookpluimen te zien, meldt RTV Drenthe.

Snel nadat de brand werd ontdekt kwam de brandweer in actie. Zij hadden het vuur rond 22.30 uur onder controle en begonnen toen met nablussen.

Een woordvoerder van Landal Greenparks, wat de eigenaar is van Land van Bartje, laat weten dat er niemand gewond is geraakt. Een aantal vakantiehuisjes moesten wel ontruimd worden vanwege de rook.

Ook laat de woordvoerder weten dat een groot deel van de fietsen op tijd uit de loods kon worden gehaald. Het is niet duidelijk hoeveel fietsen er uiteindelijk zijn verwoest. Een lokale ondernemer helpt met het verschaffen van fietsen voor mensen die een reservering hebben.

Nieuwsgierigen

Bezoekers van het park trokken massaal naar het gebouw zodat zij hier een beter zicht op hadden. Zij bleven op gepaste afstand terwijl de brandweer het vuur onder controle kreeg. Het is niet duidelijk hoe de brand is ontstaan.