Bewoners bungalowpark Bremerberg organiseren Little Lowlands

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Op de vooravond van het festival Lowlands staat bungalowpark Bremerberg in Biddinghuizen al helemaal in het teken van het evenement. Elk jaar wordt het evenement gehouden op de avond voordat het echte Lowlands begint op het festivalterrein in Biddinghuizen. Dat meldt Omroep Flevoland.

Little Lowlands begon bij initiatiefnemer Heyko Schuring, de eigenaar van het bungalowpark. Tijdens het evenement konden bezoekers genieten van muziek, eten en drinken en stond er zelfs een heus springkussen voor de kinderen. De opbrengst van Little Lowlands wordt elk jaar gedoneerd aan een goed doel.

Iedereen kent elkaar

De bezoekers van het evenement zijn er vaak elk jaar en kennen elkaar goed. Ze zijn net zo enthousiast als de voorgaande edities. “Zoals je ziet, zijn het allemaal vaste eigenaren hier. Het is voor het goede doel. Het is gewoon een fantastisch evenement altijd.”

Dit jaar hoopt de organisatie een bedrag van 2.000 euro op te halen. Elk jaar wisselt het goede doel waarom de opbrengst wordt geschonken. Dit jaar gaat het naar het Ontmoetingspark Buiten in Dronten. Dit is een klein dierenparkje met een theehuis. Daarnaast is het een dagbesteding voor mensen met een beperking.