Man (40) aangehouden bij onderzoek naar overleden persoon vakantiepark Drouwen

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Zondagmiddag is een 33-jarige man overleden in een Drents vakantiepark in Drouwen. Tijdens het onderzoek is gisteren een man van 40 aangehouden in verband met de vondst van de dode man. Volgens het Dagblad van het Noorden betreft het een huisarts die werkzaam zou zijn in de provincie Groningen, meldt RTL Nieuws.

Concreet bewijs dat de 40-jarige man de dader is, ontbreekt. Daarom is hij aangehouden wegens ‘eventuele verwijtbaarheid bij het overlijden’ van het slachtoffer. De politie meldt dat de man momenteel wordt verhoord. Zij kunnen niet bevestigen dat de man daadwerkelijk een huisarts is.

Er werd een grote hoeveelheid medicijnen gevonden in de woning waar het slachtoffer verbleef. Onderzoek moet bepalen of deze medicijnen ook een rol hebben gespeeld in de dood van de man.

De woning op het vakantiepark waar de man is aangetroffen, zou volgens Dagblad van het Noorden eigendom zijn van de 40-jarige man. Daarnaast zouden de twee elkaar kennen. Maar ook daar wil de politie geen informatie over kwijt.

Het onderzoek is nu in volle gang. Mensen die informatie hebben over het overlijden van de man, worden door de politie opgeroepen contact op te nemen.