EuroParcs gaat excursiereizen aanbieden vanuit vakantiepark in Limburg

Door Nationale Recreatiegids
3 min
EuroParcs gaat een nieuw concept introduceren. De vakantieparkaanbieder gaat volledig verzorgde excursiereizen aanbieden in samenwerking met Hop On Hop off Holland. In eerste instantie wordt gestart met reizen naar Limburg, waar verbleven wordt in een vakantiewoning op EuroParcs Limburg in Susteren. Ter ondersteuning van deze lancering vindt op 28 oktober een Proefslaapweekend plaats.

Hop On Hop Off Holland is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van Holland ticket Services BV. Het bedrijf biedt en organiseert tours naar Nederlandse bezienswaardigheden zoals het Keukenhof, Zaanse Schans en stedentrips naar steden als Antwerpen, Brugge en Parijs. Voor de excursiereizen naar Limburg per touringcar zijn verschillende opstapplaatsen in Nederland.

Klanten kunnen kiezen uit een midweek (4 nachten) of een weekend (3 nachten) verblijf. Ontbijt en diner zijn inbegrepen, evenals de overnachtingen, reis is per touringcar en dagelijkse excursies naar nabij geleden steden zoals Monschau, Maastricht, Valkenburg, Thorn en Aken. De excursiereizen zijn per eind september boekbaar voor vertrek vanaf half november tot en met half december. Ter introductie biedt EuroParcs de reizen tijdelijk met een introductiekorting van 100 euro per persoon aan.

Proefslaapweekend

Om de lancering van de excursiereizen te vieren, vindt op 28 oktober een Proefslaapweekend plaats. Dit concept, dat al meerdere keren succesvol is ingezet bij de opening van nieuwe EuroParcs parken, biedt aan de gelukkige winnaars een gratis 2-daagse proefreis naar Limburg, inclusief vervoer, excursies, maaltijden en verblijf op EuroParcs Limburg. Aanmelden voor het proefslaapweekend kan via www.proefslapen.nl