Zomerkriebels op de camping? Het kan bij Mingle the Single

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
4 min
De liefde van je leven tegenkomen kan je overal overkomen. In de supermarkt, op vakantie, of… in een kano. Eind juni is het weer tijd voor het jaarlijkse evenement Mingle the Single op camping Polderland in Hoeksche Waard. Het is de vijfde keer dat het kampeerevent voor vrijgezellen wordt georganiseerd, meldt AD.

Mede-initiatiefnemer Natascha de Ruiter vindt dat het geheim van het evenement ‘de ontspannen sfeer die de camping van nature uitstraalt’ is. Zo voelen de kampeergasten zich snel op hun gemak. Dat zorgt er volgens haar voor dat mensen zich makkelijker openstellen voor nieuwe contacten.

Dat kunnen gasten bijvoorbeeld tijdens het kanovaren doen. Maar er zijn allerlei andere activiteiten die zij kunnen bijwonen. Alhoewel kanoën een uitstekende manier is om erachter te komen ‘wat voor vlees je in de kuip hebt’. Men moet namelijk direct samenwerken met elkaar.

Groepje singles

En zo stappen op 29 juni vrijgezellen in het de (liefdes)kano en de sup om een rondvaart te maken door de polders in de Hoeksche Waard. Dit is waar het idee voor het kampeerevent ontstond en ieder jaar opnieuw wordt georganiseerd.

Zonder te hard van stapel te lopen: er moet natuurlijk eerst een slaapplek worden georganiseerd. Dus voor het varen eerst de tent opzetten. Dat doen de singles op camping Polderland in Mookhoek. Zij zijn die dag vanaf 14:00 uur welkom.

Andere activiteiten

Natuurlijk houdt niet iedereen van bootje varen. Gelukkig zijn er allerlei andere activiteiten om aan deel te nemen. Een potje pingpong, volleybal of kubben, er is van alles te doen. Ook organiseren de initiatiefnemers traditiegetrouw de Polderlandspellen, die speciaal zijn bedoeld om elkaar beter te leren kennen.

Het programma vervolgt met een barbecue en de optie om in een eigen tent op vrijdag- en zaterdagavond te overnachten.

Aanmelden kan via www.minglethesingle.nl.  

Afbeelding ter illustratie