Dit zijn de winnaars van de Campercontact Awards 2024

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Ieder jaar reikt Campercontact de prijs uit voor de beste camping en camperplaats in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Denemarken en Duitsland. Dit jaar gaat de prijs voor Best Camping van het Jaar naar Natuurcamping De Zwiese. De beste camperplaats van het jaar vind je in Boxtel: Camperplaats Boxtel, meldt Campercontact.

De winnaars worden gekozen op basis van de stemmen die camperaars en kampeerders uitbrengen op hun favoriete stand- of kampeerplaats. Campercontact heeft jaarlijks een bereik van honderdduizenden kampeerliefhebbers. De genomineerden werden geselecteerd op basis van de hoogste gemiddelde beoordelingen door gebruikers van de website.

Beste camperplaats

Dit jaar is Camperplaats Boxtel in het gelijknamige Boxtel uitgeroepen als beste camperplaats van het jaar. “Bezoekers roemen het voorzieningsniveau, de klantgerichte beheerder en de omgeving, die uitermate aantrekkelijk is voor fiets- en wandeltochten”, luidt het bericht.

Beste camping

“Geliefd vanwege de ruimte en rustige camperplekken, de keuken met huisgemaakte hamburgers en gemeenschappelijke ruimte waar het ook bij slecht weer goed toeven is.” Campercontact heeft het hiermee over Natuurcamping De Zwiese, die je vindt in het Overijsselse Loozen.

Wil je weten welke campings en camperplaatsen in andere landen aan de top staan? Volg dan deze link.