Landal Vakantiepark de Strabrechtse Vennen officieel geopend maar nog niet af

Door Johanne Levinsky
2 min
Sinds afgelopen weekend is het Landal Vakantiepark de Strabrechtse Vennen officieel geopend. Het vakantiepark bevindt zich in het Noord-Brabantse Someren, tussen de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Grote Peel. Er zijn 170 vakantiewoningen opgeleverd en er is straks een familierestaurant met panoramaterras met uitzicht op de recreatieplas. De eerste gasten hebben uiteenlopende meningen over het nieuwe park. De een vindt de huisjes en faciliteiten geweldig en de ander had graag meer groen gezien. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. 

Vorige week werd er nog hard gewerkt om het park nog completer te maken. Zo werd de klimwand donderdag nog opgeleverd en kwam een controleur vrijdag pas langs om de speeltoestellen te keuren. Het restaurant is nog niet af, en daarom krijgen parkgasten vouchers voor 20 procent korting op eten bij omliggende horecazaken. Gasten hebben ook een compensatie gekregen voor de modderige staat van het park.

Kinderziektes

Veel gasten snappen gelukkig dat je door de kinderziektes heen moet kijken en zijn tevreden met de huizen en faciliteiten. In sommige woningen zit bijvoorbeeld een sauna, zwemspa of buitenkeuken. In andere huizen werken de lichtknopjes echter nog niet en zit de kraan van de vaatwasser nog op slot. “Pietluttige dingen misschien, maar als je die veel achter elkaar hebt, worden ze vervelend”, zegt een gast.

Afbeelding: Landal