Leonardo Hotels breidt uit met 12 Nederlandse hotels

Door Nationale Recreatiegids / Michelle Klos
2 min
Leonardo Hotels breidt flink uit in Nederland door de overname van Zien Group, inclusief 12 hotels. Hierdoor groeit hun portfolio in de Benelux tot 28 hotels. Vijf van de nieuwe aanwinsten liggen in Amsterdam, en er komen ook hotels in Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Maastricht bij. Deze overname brengt 1.522 kamers extra, wat het totaal in Nederland en Belgiƫ op 4.161 kamers brengt. De transactie wordt in kwartaal 3 in 2024 verwacht en sluit aan bij Leonardo's groeistrategie in de Benelux.

Leonardo Hotels is in 2006 opgericht als de Europese tak van de Fattal Hotel Group, en sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de internationale hospitality industrie. Met een divers portfolio bestaande uit Leonardo Hotels, Leonardo Royal Hotels, Leonardo Boutique Hotels, Leonardo Limited Edition Hotels en NYX Hotels, wordt een breed scala aan unieke ervaringen op maat geboden voor de moderne reiziger.

Ronen Nissenbaum, CEO van Leonardo Hotels in diverse Europese landen, benadrukt de indrukwekkende groei van de groep, met momenteel meer dan 300 hotels in 21 landen. Verdere overnames worden verwacht. Leonardo Hotels, onderdeel van de Fattal Group, biedt een breed scala aan hotelervaringen en heeft een sterke internationale aanwezigheid met meer dan 300 hotels wereldwijd.