Plekje op camping Prinsenmeer kan worden geboekt, maar is nog wel even dicht (dus doe het niet)

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Na maanden heeft de nieuwe exploitant van Camping Prinsenmeer in Ommel een vergunning aangevraagd. Dat laat de gemeente Asten weten, meldt Omroep Brabant. De nieuwe uitbater nam de camping over van televisiebekendheid Peter Gillis. Ondanks dat deze nog enige maanden gesloten blijft, kan je nog steeds een vakantie boeken via de website.

Er is veel te doen geweest over het vakantiepark in Ommel. Na de uitkomst van een Bibob-onderzoek afgelopen december bleek dat de situatie op het park nijpend was. Er zouden allerlei criminele activiteiten plaatsvinden op Prinsenmeer. Vervolgens stopte Gillis als uitbater van het park en droeg deze over aan Matthijs Stevens. Die moest zelf een vergunning aanvragen en heeft dat vorige week na maanden gedaan. Deze wordt nu beoordeeld en vervolgens kan er een Bibob-onderzoek worden uitgevoerd. Dit proces kan enkele maanden in beslag nemen.

Campingplaats boeken

Wat wel opvalt is dat het nog steeds mogelijk is om een vakantie te boeken op het vakantiepark. De camping is namelijk gesloten. Het leidde tot allerlei boze reacties, omdat veel mensen niet op de hoogte waren van de sluiting.

Zo schrijft iemand op Google dat haar dochter 800 euro had gespaard en overgemaakt om samen met haar kinderen op het park te staan. “En ze krijgt geeneens haar geld terug”, schrijft ze.

Stevens was niet bereid om te reageren op de vragen van Omroep Brabant.