Adults-only mini-resort Marber Veluwe van Roompot geopend

Door Johanne Levinsky
2 min
Het exclusieve mini-resort Marber Veluwe in Hoenderloo van Roompot ligt middenin de natuur en is alleen bedoeld voor volwassenen. Stellen of vrienden die even tot rust willen komen, kunnen daar volop gebruikmaken van wellness- en ontspanningsactiviteiten, zoals yoga en pilates. Dit meldt Roompot. 

Voor gasten heeft Marber Veluwe een speciale app ontwikkeld, waar ze hun yoga- of pilateslessen kunnen inplannen, of hun massages en ijsbadtrainingen kunnen boeken. Via de app kunnen ze ook private dining met bijpassend wijnarrangement reserveren voor in hun eigen villa. De applicatie is er bovendien om de lampen, zonnewering en airconditioning mee te bedienen. Tien dagen voor het verblijf hebben gasten hier al toegang toe, zodat ze een profiel kunnen aanmaken en hun verblijf alvast kunnen samenstellen. Ontbijt bestellen via de app is mogelijk, net als het vragen van tips in de chat.

Drie soorten villa's

Op het mini-resort voor adults-only staan drie soorten villa’s, voor twee tot vier volwassenen. Deze bestaan uit ene Finse sauna, extra comfortabele kingsize bedden, een muzieksoundbar, streaming-tv en gratis Wi-Fi. In de keuken zit een ingebouwde warmwaterkraan en staat een Illy koffiezetapparaat. Een vaatwasser en wijnkoeler maken het geheel af. 

Afbeelding: Roompot