Nieuw Landal vakantiepark geopend: Landal Landgoed Bourtange

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
2 min
Landal Greenparks heeft een nieuw vakantiepark geopend. Deze is gelegen in Oost-Groningen op Landgoed Bourtange, in de gemeente Westerwolde. Afgelopen vrijdag kwamen de eerste gasten naar Landal Landgoed Bourtagne. Op het park staan 143 vakantiewoningen, melden Landal Greenparks. 

Het vakantiepark biedt een aantal verschillende, luxe vakantiewoningen aan. Deze variëren in groottes voor 2, 4, 6 en 8 personen. Het gebied wordt gekenmerkt door natuur en een rijke geschiedenis. Vakantiepark Landgoed Bourtange ligt namelijk niet alleen midden in de natuur, maar ook vlak naast de vestingstad Bourtange, een fort dat dateert uit 1742. Het is ongeveer een half uurtje fietsen om hier te komen. Zeker de moeite waard voor en cultureel uitstapje.

Voorzieningen

De bestaande centrumvoorziening wordt op een later moment vervangen door een nieuw gebouw. In het huidige gebouw vind je de receptie, waar je lokale producten kunt kopen en gebruik kunt maken van een broodjesservice.

Ook ligt het vakantiepark vlak op de grens met Duitsland, wat een uitstapje daarnaartoe ook gemakkelijk maakt. Op het park is een natuurvijver en gemeentelijk buitenzwembad. Ook kunnen gasten gratis naar het overdekte zwembad De Barlage. Dat ligt op een kwartier rijden van het park. 

Foto: Landal Greenparks