Eerste gasten arriveren bij nieuw Roompot Hillview Resort in Belgische Ardennen

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
2 min
Het nieuwe vakantiepark van Roompot, het Hillview Resort Grandvoir in de Belgische Ardennen is onlangs geopend. Dit resort betekent de intrede van de organisatie in de Ardennen. Hier biedt Roompot een zestiental hotelkamers en 84 lodges aan voor wie de Ardennen wil verkennen. Ook beschikt het resort over een luxe restaurant, meldt Roompot.

Het park ligt nabij Libramont. De eerste gasten hebben inmiddels hun intrede gemaakt op het vakantiepark. De hotelkamers zijn geschikt voor twee tot vier personen. In de lodges passen twee tot zes personen. Dat is afhankelijk van het type lodge dat je kiest. Hiermee wil Roompot een keuze bieden aan haar gasten, ook als ze reizen met een huisdier.

Restaurant Le Bois

Op het park vind je ook het inpandige restaurant Le Bois. Het biedt een ‘verfijnde culinaire ervaring’ met streekproducten. Hier krijg je een proefje van de lokale smaken uit de gastronomie in de buurt, terwijl duurzaamheid wordt gewaarborgd. Samen met de bar Je Bois vormen zij Bois de Bois. Zowel de bar als het restaurant zijn toegankelijk voor zowel parkgasten als buurtbewoners. 

Foto: Roompot