Samenwerking Albron en Center Parcs verlengd: focus op gastbeleving en duurzaamheid

Door Nationale Recreatiegids / Johanne Levinsky
1 min
Albron en Center Parcs hebben hun samenwerking verlengd tot 2035, waarbij de focus komt te liggen op de verbetering van de gastbeleving en verdere verduurzaming van horecaconcepten. Albron, die sinds 2010 alle horecavoorzieningen verzorgt op tien parken in Nederland en België, zal zich in de toekomst blijven inzetten voor een gevarieerd en vernieuwd horeca-aanbod. Dit meldt Albron.

Na een samenwerking van veertien jaar zetten beide partijen nu stappen richting vernieuwing. Zo worden meer dan honderd locaties binnen de parken vernieuwd en komen er mobiele verkooppunten bij. Daarnaast breiden ze de cottage delivery service uit, waarmee gasten eenvoudig maaltijden naar hun verblijf kunnen laten bezorgen.

Focus op duurzaamheid

Naast het creëren van een dynamisch horeca-aanbod, staat duurzaamheid hoog op de agenda. Albron wil toegankelijk, gezond en duurzaam eten en drinken aanbieden tegen een betaalbare prijs. Samen met Center Parcs willen ze hun maatschappelijke impact vergroten door in te spelen op de veranderende wensen van de gasten en tegelijkertijd een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.