Drink speciaalbier tussen de Giraffes in Beekse Bergen

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni is het mogelijk om een speciaalbierfestival te bezoeken in safaripark Beekse Bergen. Onder de naam ‘Brew@theZoo’ hoopt het park deze zomer een groots bierevenement te houden in het verblijf van de dieren. Dit meldt Beekse Bergen. 

Bier drinken tussen de giraffes, gorilla’s en leeuwen is een concept dat is over komen waaien uit het buitenland. Het safaripark in Beekse Bergen leent zich extra goed voor een evenement waarbij je genieten van de dieren terwijl je een drankje drinkt. Speciaalbierproducent Swinkels organiseert het festival en heeft al enkele successen geboekt in andere landen.

Festivalsfeer in een dierentuin  

Het evenement richt zich op een volwassen publiek. Van 17:30 tot 22:00 is het mogelijk om te genieten van het dierenpark bij avondlicht. Net als overdag is het mogelijk om talloze dieren te ontdekken met de wandel-, bus- en of bootsafari. Daarnaast zal er een heuse biersommelier aanwezig zijn, kun je dansen op livemuziek en zijn er hapjes. In totaal zijn er op het festival meer dan 75 speciaalbieren te proeven. Brew@theZoo heeft zelfs een eigen glas voor alle bezoekers.

Een deel van de opbrengsten gaat naar het behoud en de verzorging van giraffen. Per gekocht biertje wordt er een bedrag gedoneerd aan de Giraffe Conservation Foundation. Uiteraard is dit evenement uitsluitend voor 18+. Volg deze link voor meer info. 

Door: Nationale Recreatiegids