Walibi zoekt spookachtige acteurs voor Halloween Fright Nights

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Terwijl iedereen geniet van de eerste zonnestralen van het jaar zijn ze bij Walibi al druk bezig met Halloween. Het attractiepark is op zoek naar acteurs die tijdens de spookachtige evenementen bezoekers de stuipen op het lijf willen jagen. Dit meldt de Gelderlander.  

Selectie 

Walibi is op zoek naar volwassen, energievolle mensen die bereid zijn om te werken in september en oktober. Ze nemen deze werving erg serieus omdat kandidaten een auditie moeten doen. Aan de hand van de presentatie en de outfit wordt beoordeeld of men geschikt is om tijdens Halloween rond te lopen in het park. Eind april zijn de eerste audities.

Talent 

Theaterervaring is geen vereiste maar er wordt wel gekeken naar schik- en improvisatietalent. Een van de werkzaamheden is het springen uit bosjes en luiken in de spookhuizen. Ook je stemgebruik wordt meegenomen want de acteurs moeten ook enge teksten kunnen voordragen.

Voorwaardenv

Walibi is op zoek naar zo’n 350 acteurs. Werknemers krijgen een oproepcontract voor september en oktober aangeboden. In september zijn de try-outs waarbij trainingen worden gegeven door schrik-professionals en acteurs met ervaring. Naast de Fright Nights zijn er ook de wat minder enge Spooky Days voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Ook hiervoor kunnen de acteurs worden ingezet. Volg deze link voor meer informatie. 

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: Walibi Holland