Nieuwe achtbaan brengt het Wilde Westen naar Kinderpretpark Julianatoren

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Op zondag 24 april rond 11:30 heeft Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn een nieuwe achtbaan toegevoegd aan haar grootse attractieaanbod. Naast een spectaculaire opening was het vanaf thuis mogelijk om de bouw van de attractie op de voet te volgen. Dit meldt het pretpark. 

Texaans avontuur 

De Texas Twister is de nieuwste wildwestaanwinst in het park. Deze gave achtbaan is ontwikkeld in het thema van de woeste Texaanse prairies. Uniek is de wijze waarop het karretje draait ten opzichte van het onderstel.

Mascotte Meneer Kaasgaaf biedt extra vermaak voor de allerkleinste bezoekers aan het pretpark. Videobeelden van de bouw lieten zien dat de mascottes van Julianatoren zijn vereeuwigd in een replica van de befaamde beeldhouwwerken van Mount Rushmore, volgens het park beter bekend als ‘Mount Muismore’.

Toekomstige miniserie  

Bijkomstig is deze zomer een nieuwe serie van mascottes Jul & Julia. Onder de naam ‘Herrie op de prairie’ zullen de twee nieuwe avonturen beleven in het Wilde Westen. Geïnteresseerden kunnen via deze link kaartjes bemachtigen voor het grootse zomeraanbod van de Julianatoren.

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn