De leukste dagjes uit voor Vaderdag

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Deze Vaderdag zijn er weer tal van leuke activiteiten te beleven. Verspreid over heel Nederland zijn er veel dingen te doen aankomende zondag, van actieve uitjes tot gezinskortingen. Hier volgen een paar tips voor een geslaagde Vaderdag. Dit meldt Dagjeweg.nl. 

Met het gezin

Een klassiek gezinsuitje is een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Hier kun je de geschiedenis beleven op een authentieke manier. Door rond te dwalen in het prachtige modeldorp kom je alles te weten over het oude Nederland. Een leerzame en leuke dag voor jong en oud.

Actief  

Mensen die op zoek zijn naar een actiever uitje kunnen terecht bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Het bos is rijk aan spannende obstakels zoals kabelbanen en bruggetjes. Bezoekers kunnen zelfs de moeilijkheidsgraad aangeven en de route lopen die voor hun het beste geschikt is. Dit is het meest geschikte uitje voor de sportieve papa’s met kinderen. 

18+

Mensen die al wat ouder zijn kunnen terecht bij Bierbrouwerij de Uddelaer in Ermelo. De brouwerij is gevestigd in het koetshuis van een kasteel. Tijdens een rondleiding kun je allerlei soorten speciaalbier proeven die in Ermelo worden gebrouwen. Naast een uitgebreid bieraanbod is landgoed Staverden de moeite waard voor een rustieke wandeling.

Door: Nationale Recreatiegids