Kermis in Budel-Schoot met attracties en Megapark

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Komende zaterdag barst de vierdaagse kermis in het Brabantse Budel-Schoot weer als vanouds los. Naast de gebruikelijke attracties zijn er dit jaar bijzonder veel extra activiteiten. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. 

Geannuleerd

In de twee voorgaande jaren ging de traditionele kermis niet door. Pas op het allerlaatste moment werden de kermisexploitanten geïnformeerd over de annulering. Dit jaar kijken ze weer naar de toekomst. Met veel uitbreidingen hopen de exploitanten het vertrouwde publiek weer terug te halen.

De kermis krijgt dit jaar heel wat evenementen erbij. Dansvereniging T-Force geeft een demonstratie om 19:00 op de zaterdag. Zoals vanouds kunnen bezoekers weer plaatsnemen in de rups, de autoscooters, de draaimolen en de Hernieuwde Levenskracht. Op zondagochtend is er vanaf 11:00 kermistoepen bij Café De Sport.

Megapark

Ook vindt dan het Schoots Megapark plaats, gemodelleerd naar het Megapark op Mallorca, met optredens van Ronald van der Lee en lokale artiesten. Gedurende het hele weekend zijn er dj’s dus er is genoeg te doen voor bezoekers die op zoek zijn naar een feestje. Meer informatie kunt u vinden op deze website.

Door: Nationale Recreatiegids