Deze attracties openen aankomende zaterdag in Attractiepark Toverland

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Het middeleeuwse themagebied ‘Avalon’ in attractiepark Toverland wordt uitgebreid. Er staan vanaf morgen 4 nieuwe attracties, 2 speelplaatsen en meerdere interactieve belevingen in het gedeelte van het attractiepark. Dat meldt Toverland.

In 2018 opende Toverland het themagebied Avalon. Daar staan nu al de rollercoaster Fenix, kunnen bezoekers een boottocht maken en is er bedieningsrestaurant The Flaming Feather. Daar worden aankomende zaterdag een aantal attracties aan toegevoegd. De twee grote attracties zijn de Dragonwatch, een valtoren die bezoekers naar 17 meter hoogte brengt en een vliegtuigmolen waarin de inzittenden zelf bepalen wanneer zij over de kop gaan, genaamd Pixarus. Daarnaast kunnen kinderen straks terecht in de feestelijke carrousel Jumping Juna of een rondrit maken door Merlijns magische kruidentuin. Deze krijgt de naam ‘Garden Tour’.

“Met de uitbreiding gaat het verhaal van het middeleeuwse themagebied Avalon verder”, vertelt hoofontwerper Peter van Holsteijn. “We wilden het gebied nog completer maken voor de hele familie. Dat doen we niet alleen met nieuwe attracties, maar ook door de introductie van interactieve kijktaferelen en nieuwe karakters, waaronder vriendelijke vuurdraken en eenhoorn Juna. Ook kunnen onze kleinere gasten op ontdekkingstocht in een waterspeeltuin en op een dreumesspeelplaats.”