Dierenpark Wildlands krijgt hoofdrol in nieuw seizoen Het Echte Leven In De Dierentuin

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Komend voorjaar is Dierenpark Wildlands te zien op televisie in het programma Het Echte Leven In De Dierentuin van de NTR. De beelden voor het programma worden aan het einde van de zomer geschoten. Die beelden zijn volgend jaar in het voorjaar te zien in een serie van zes afleveringen op NPO1. Dat meldt RTV Drenthe.

In het programma worden de levens van de dieren voor 24 uur lang gevolgd. Door het gebruik van verborgen camera’s krijgen kijkers een indruk hoe het leven eraan toe gaat in het park na sluitingstijd of op plekken waar bezoekers normaal gesproken niet mogen komen.

Het Echte Leven In De Dierentuin kent inmiddels zes seizoenen en weet meer dan 1 miljoen kijkers te trekken. Voor Wildlands werden ook dieren in Ouwehands Dierenpark in Rhenen en Diergaarde Blijdorp in Rotterdam gevolgd.

Niet alleen Randstad

Voor NPO was het belangrijk om niet alleen dierenparken in de Randstad te bezoeken. Daarom viel het oog op Wildlands in Emmen. De gemeente denkt dat het een mooie kans is voor het dierenpark om te laten zien wat er achter de schermen in het park gebeurt.