Madame Tussauds onthult zeven Harry Styles beelden

Door Nationale Recreatiegids
4 min
Na vele verzoeken van fans heeft Madame Tussauds afgelopen zondag zeven beelden onthuld van de trendsettende soloartiest Harry Styles. De beelden van de beroemde zanger zijn nu te zien in de Madame Tussauds in London, New York, Hollywood, Berlijn, Singapore, Sydney en natuurlijk Amsterdam, meldt het wassenbeeldenmuseum.

De beelden tonen drie verschillende poses met zeven verschillende unieke outfits. Deze zijn geïnspireerd op enkele van Harry’s showstopping optredens van over de hele wereld. Madame Tussauds Berlijn toont Harry in een roze leren vest en een oversized roze bontjas, terwijl de bezoekers van het wassenbeeldenmuseum in New York Harry in een regenboogkleurige pailletten jumpsuit kunnen aanschouwen. Beide outfits zijn bekend van zijn bekende optreden op Coachella.

Madame Tussauds London viert Harry’s acteercarrière, met het beeld dat een donkergroen jasje en pistachekleurige broek draagt, bekend van de première van ‘My Policeman’.

De Love On Tour van de muziekfenomeen dient als inspiratie voor Madame Tussauds Amsterdam, Hollywood, Singapore en Sydney. In Amsterdam draagt Harry een roze geborduurd, double-breasted pak op het centrale podium in de muziekafdeling. In Hollywood draagt hij een vest met bronzen omzoomde pailletten, terwijl fans in Singapore Harry zien in zijn iconische blauw-gele tweedelige outfit van het Love On Tour-concert in Glasgow. Tot slot is hij in Sydney te zien in een roze shirt en kenmerkende roze veren boa, bekend van zijn optreden in San Jose.

Angela Jobson, Global Brand Director van Madame Tussauds: “Harry is op dit moment een van de grootste sterren ter wereld. Van uitverkochte stadions over te hele wereld tot mode-influencer, er valt niet te ontkennen dat hij een tijdloze stempel heeft gedrukt op de populaire cultuur. Toen de gelegenheid zich voordeed, aarzelden we geen moment en sprongen we op de kans op de superster aan onze collectie toe te voegen. We kunnen niet wachten tot al zijn fans hem kunnen ontmoeten op een van de zeven locaties wereldwijd.”