Walibi Holland sluit festivalavonden af met nieuwe vuurwerkspektakel

Door Marian van Reesch
3 min
Deze zomer kunnen bezoekers zes avonden genieten van een grote muzikale vuurwerkshow in Walibi Holland. Elke woensdag tot eind augustus kunnen bezoekers rond 22:45 als klap op de vuurpijl een speciaal slotspektakel zien. De show bestaat uit een combinatie van vuurwerk, vlammenwerpers, lichteffecten, lasers en muziek. Dit meldt Loopings.

Dit is weer de tweede keer dat de pretpark een vuurwerkshow organiseert na jaren van afwezigheid. De productie wordt voor het tweede opeenvolgende jaar gedaan door Jeffrey Erens van het Amsterdamse entertainmentbedrijf De Artiestenvilla. Dit jaar is het spektakel volledig vernieuwd en bevat het ook een danceremix van de bekende Walibi-jingle. Ook zijn de vlammenwerpers boven het podium en de line rockets, vuurpijlen die met behulp van kabels boven het publiek vliegen, een nieuwe toevoeging.

Krikke en Heesters

Het vuurwerk maakt deel uit van het zomerfestival Lekkergaan. Gisteren vond de eerste show van de reeks plaats, waar Bram Krikke, Stefan de Vries en Sean Demmers op de planken stonden. Krikke zal daarnaast nog twee woensdagen aanwezig zijn. Dan zal zangeres Emma Heesters nog twee keer optreden en zal de reeks afgesloten worden door dj-formatie Stuk, bekend van StukTV.

Het evenement zal nog plaatsvinden op 2, 9, 16, 23 en 30 augustus, waarbij de openingstijden van het park verlengd zijn 23:00 uur. ’s Avonds treedt er ook een dj op bij het reuzenrad en komt er wekelijks een bekende act langs. 

Door: Nationale Recreatiegids / Marian van Reesch