Horecatest BNNVARA beoordeelt Walibi Holland met dikke onvoldoende

Door Nationale Recreatiegids
3 min
Tv-show Kassa van Omroep BNNVARA is tot de conclusie gekomen dat het eten en drinken in Walibi Holland ‘om te janken is’. Tijdens een rondgang van vlogger Nick Toet bij de vijf populairste attractieparken in het land kwam de horeca van Walibi Holland als slechtste uit de bus. 

Volgens de vlogger is alleen te spreken over de koffie in het pretpark in Biddinghuizen. Hij ging hiervoor naar de koffietent American Café in de Main Street. Vervolgens reisde Toet af naar het kiprestaurant Cock-a-Doodle-Doo om daar de frietjes en de kip te proberen. Nadat hij een frietje proefde, scheurde hij een stukje van het kartonnen bakje af om te kijken of deze misschien een betere smaakervaring zou bieden. Over de kipstukjes was hij dan wel weer te spreken. Later vindt hij zijn pizza bij Club W.A.B. ‘een dikke onvoldoende’ en valt hem tegen. Er blijken gaten in de diepvriespizza te zitten. Uiteindelijk gaat hij zelfs nog een stapje verder door te zeggen dat hij de pizza geen beoordeling wil geven.

De smaak en de prijzen (11,50 euro voor de pizza) vielen Toet flink tegen. “Walibi was om te huilen”, vertelt Toet. “De pizza was erg slecht, er zaten gaten in, de patat was karton, gewoon niet te vreten.”

Waar wel naartoe?

Aan het einde van het programma noemt Toet de ranglijst op. De vijfde plaats is gereserveerd voor Walibi, ‘was om te huilen’ en de pizza en patat waren ‘niet te vreten’. Wel was Toet aangenaam verrast door de koffie in het attractiepark.

Het beste attractiepark waar je ook goed voor eetplezier heen kunt gaan volgens de vlogger is Toverland. Daar vond hij alles wat hij at ‘goed te eten’. Een klein verbeterpuntje: de koffie.