Theaterattractie OBERON binnenkort te zien in Zoetermeer

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Nog op zoek naar een leuk dagje uit in het weekend van 18 tot en met 20 augustus? Dan is de theaterattractie OBERON misschien iets voor jou. Drie dagen lang wanen bezoekers zich tijdens de voorstelling in de wereld van de elfen, onder leiding van elfenkoning Oberon en zijn koningin Titania. Dat meldt Stichting Storytellers.

Een aantal keren per dag is de theatershow met paarden en roofvogels te zien in het elfenpark. Ook kunnen de jongere bezoekers hier leren boogschieten en dansen als een echte elf. De speurtocht Quest is een interactieve wandeling door het heuvelgebied.

Aan het begin van de avond starten de theaterwandelingen. Bezoekers worden in kleine groepen meegenomen door elfengidsen om samen op avontuur te gaan in het natuurgebied. Zangers, dansers en acteurs zorgen voor een interactieve wandeling waarbij je meegenomen wordt naar de wereld van koning Oberon.

Theaterattractie OBERON is een kruising van theater, wandeltocht en festival. Eerder werd de attractie bekroond met de Cultuurprijs van de stad Zoetermeer. Het volledige programma is te vinden op www.oberonzoetermeer.nl.