Efteling wordt weer toneel van Te Land, Ter Zee en In De Lucht

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
3 min
Het nostalgische programma Te Land, Ter Zee en In De Lucht krijgt een vervolg op televisie. Het programma wordt later in het jaar weer opgenomen in de Efteling. Dat maakte presentator Ruben Nicolai zondagavond bekend, meldt Looopings.

Wie tussen 1973 en 2011 naar de Nederlandse televisie keek ontging bijna niet aan het amusementsprogramma Ter Land, Ter Zee en In De Lucht. In het programma moeten deelnemers ineen zelfgemaakt voertuig over een hindernisbaan rijden. Degene die in de snelste tijd aan de bel aan het einde van het parcours weet te trekken wint. Maar ook voor de deelnemers die het meeste ongeluk hadden is er een prijs.

Efteling

Nu komt er een vervolg aan het populaire programma. Dat werd zondagavond bekendgemaakt door de aankomend presentator van het programma, Ruben Nicolai. Hij vertelt dat ze al plannen hebben om een aantal afleveringen op te nemen. Daarvan worden er vier in het attractiepark in Kaatsheuvel opgenomen. Wanneer dat gaat gebeuren is echter nog niet bekend.

Het is overigens niet de eerste keer dat er aflevering van Ter Land, Ter Zee en In De Lucht worden opgenomen in de Efteling. Volgens Looopings zijn er intussen al 23 afleveringen opgenomen in het attractiepark. Een aantal op de Siervijver, maar later werden de Vonderplas en Kanovijver hiervoor gebruikt. De presentator kon nog niet vertellen in welke plas de komende afleveringen worden opgenomen.