Na repetities gaan de opnames van Te Land, Ter Zee En In De Lucht van start

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
2 min
Efteling-bezoekers die zondag 26 mei in het park waren konden de repetities voor de opnames van Te Land, Ter Zee En In De Lucht al meemaken. Maandag 27 mei is de eerste dag van de echte opnames van het amusementsprogramma. Dit jaar maakt de show, met het laatste seizoen daterend uit 2011, na dertien jaar weer een terugkeer op televisie, meldt Looopings.

Deze week zullen bezoekers wel vaker een cameraploeg zien in het pretpark in Kaatsheuvel. Er worden in totaal vier afleveringen opgenomen in de Aquanura-vijver. Looopings meldt dat er al meerdere camera-installaties zijn uitgestald. Er staat ook een grote hijskraan om de in elkaar geknutselde vlotten uit het water te halen.

Opnames

Op maandag 27 mei, dinsdag 28 mei, donderdag 30 mei en zondag 2 juni kunnen geïnteresseerde bezoekers tussen 12:00 en 17:00 uur naar de Aquanura-vijver komen om de opnames van het programma bij te wonen. Er staat een informatiebord bij de ingang van het gebied waarop staat dat je toestemming geeft om op de beelden te komen als je het gebied betreedt. In de avond is de fonteinenshow in de vijver zoals gewoonlijk te zien.

Afbeelding ter illustratie