Gezocht: 150 scare actors voor Halloween Nights in Toverland

Door Nationale Recreatiegids
2 min
In oktober en november staat Attractiepark Toverland weer in het teken van Halloween. Tijdens de Halloween Nights grijpen griezels de macht in het park. Jij kan één van die griezels worden. Het pretpark is namelijk op zoek naar 150 acteurs om een griezelrol te vervullen, meldt Toverland.

“Als scare actor zorg je ervoor dat bezoekers kunnen griezelen met een lacht”, vertelt Luke Verhoeven, Manager Entertainment. “We hebben veel verschillende rollen te vergeven; van zombiekrijger of circusclown tot dansende ondode of reusachtige rat.”

Speciale talenten

Geïnteresseerden kunnen in het aanmeldformulier aangeven welke speciale vaardigheden zij hebben, luidt het persbericht. Denk hierbij aan vaardigheden zoals jongleren of steltlopen. Acteerervaring is niet nodig, zolang je maar ‘een passie voor griezelen’ hebt.

Audities

Tijdens de audities, die plaatsvinden op 30 augustus, 5 en 7 september, bekijkt het attractiepark welke auditanten de griezels ‘het beste tot leven kunnen laten komen’. De Halloween Nights vinden plaats op 5, 12, 19 tot en met 21 en 23 tot en met 27 oktober en 1, 2 en 9 november. Acteurs moeten minimaal 18 jaar oud zijn en op minimaal 10 van de 13 dagen beschikbaar zijn. Ook op de generale repetitie op 2 oktober dienen zij aanwezig te zijn. Aanmelden voor de audities kan via www.toverland.com/scareactor