Bieber fever: Madame Tussauds verwelkomt nieuw wassenbeeld Justin Bieber

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Madame Tussauds Amsterdam heeft een nieuwe aanwinst. Vanaf vandaag is er een nieuw wassenbeeld van de wereldberoemde zanger Justin Bieber te zien in het museum. De dertigjarige artiest is bekend geworden met zijn nummer ‘Baby’ en kent sindsdien wereldwijde bekendheid. Zijn wassenbeeld is vandaag gepresenteerd in Amsterdam, meldt Madame Tussauds. 

Bieber had voorheen al een beeld in Madame Tussauds staan, maar zijn fans vonden dat het beeld niet meer overeen met zijn huidige looks. Het nieuwe wassenbeeld is gebaseerd op een look van Justin Bieber’s eigen 29 verjaardagsfeest – wat een kermisthema had.

Het wassenbeeld van Bieber draagt een lichtgeel t-shirt, met daaroverheen een grijze trui, gedragen met en blauwe tie-dye cargobroek, witte New Balance Vision-sneakers en een blauwe Palace-pet, achterstevoren gedragen. De New Balance-sneakers komen uit de collectie van Jaden Smith, een goede vriend van Bieber waarmee hij ook de single ‘Never say Never’ in 2011 uitbracht. Het wassenbeeld is gisteravond feestelijk onthuld, samen met zijn grootste Nederlandse fans op een besloten feest, waar menig fan hun popidool mocht bewonderen aan de hand van een hapje, drankje en een spetterend optreden van een coverartiest die Justin Bieber’s meest bekende hits zong.

Afbeelding: Madame Tussauds