Dit is er allemaal in de Efteling te beleven tijdens de zomervakantie

Door Johanne Levinsky
2 min
Vanaf 28 juni tot en met 1 september kunnen bezoekers van de Efteling genieten van extra entertainment en de heropende Piraña, en gebruikmaken van de langere openingstijden. Het pretpark is dan namelijk geopend tot 22.00 uur. Dit meldt de Efteling.

Vanaf 4 juli is het park doordeweekse en in het weekend bijna dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur. De Efteling lanceert twee nieuwe voorstellingen: ‘Python Pietje Presenteert: The Steelcrew’ op het Ruigrijk podium en ‘Een avond met Wolf’ in het openluchttheater. Oud entertainment in de vorm van Djinn de reusachtige bewaker en elfjes van de Droomvlucht zijn dit jaar ook weer van de partij. Nieuw zijn ‘The Red Noses Boogie Boys’ die dagelijks swingende muziek verzorgen. De speelweide is dit jaar een Zomerstrand, waar bezoekers een enorm zandkasteel kunnen vinden, met Jokie en Jet als regelmatige bezoekers.

Piraña heropend

Deze zomer heropent de Efteling de 600 meter lange waterattractie Piraña. Er zijn gloednieuwe waterspuwers aan toegevoegd, waardoor bezoekers gegarandeerd niet meer droog uit de attractie komen. Een verfrissende attractie op warme zomerdagen dus. De allerkleinsten kunnen hun voeten nat maken in waterspeeltuin Archipel. 

Afbeelding: Efteling