Deze zomer extra entertainment in de Efteling

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
3 min
Van 28 juni tot en met 1 september zijn er een aantal speciale evenementen in de Efteling. Ook is het attractiepark in Kaatsheuvel langer te bezoeken: het park is dan van 10:00 tot 22:00 uur geopend. Dat viert het park met extra entertainment, en de heropening van de wildwaterbaan Piraña, meldt Efteling.

De zomer is begonnen en de Efteling pakt uit. Zo breidt het attractiepark haar entertainmentaanbod uit en zijn de openingstijden verruimd. Nu is het park zowel doordeweeks als in het weekend van 10:00 tot 22:00 uur geopend. Ook zijn de ‘Python Pietje Presenteert: The Steelcrew’ en de voorstelling ‘Een avond met Wolf’ in het openluchttheater nieuw in het park. De entertainment van voorgaande zomers keert ook terug, waardoor gasten weer oog in oog kunnen staan met Djinn, de reusachtige bewaker uit Fata Morgana en komen de elfjes van Droomvlucht weer tot leven. De speelweide verandert weer in het Zomerstrand, met een groot zandkasteel waar je geregeld Jokie en Jet kunt vinden. Nieuw entertainment dit jaar is ‘The Red Noses Boogie Boys’, die muziek verzorgen.

Terwijl je in het park wandelt kun je ook prinses Pardijn en andere Efteling-bewoners tegenkomen voor een spontaan fotomoment. De reguliere attracties zijn natuurlijk ook geopend, maar check altijd welke attracties gesloten en geopend zijn.

Heropening Piraña

Deze zomer heropent de Piraña na een verbouwing. De 600 meter lange waterattractie opent met nieuwe waterspuwers, en ook waterachtbaan De Vliegende Hollander zorgt voor verkoeling.

Het zomerprogramma in de Efteling loopt tot en met 1 september. In de blog van de Efteling lees je meer over het zomerse entertainmentprogramma.

Foto: Efteling