Kids Kermis XXL in Utrecht terug op Maliebaan

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
2 min
Vanaf 5 juli keert de Kids Kermis XXL weer terug naar de Utrechtse Maliebaan. Dit jaar neemt de kermis niet alleen nostalgische attracties als de dansende theekopjes en vliegende olifantjes mee, maar ook een nieuwe attractie, de 'Mega Glijbaan', meldt AD.

Naast allerlei attracties kom je op de kermis ook Sonic tegen. Die zal op vrijdag 5 juli in de avond naar de kermis komen. Ook komen op zondag de karakters van Paw Patrol op bezoek voor een meet & greet. Stitch en Angel komen de volgende dag langs. Fans van Mario kunnen Super Mario en Luigi op woensdag ontmoeten.

Minder rook en lichteffecten

Mensen en kinderen die gevoelig zijn voor luide geluiden en rook kunnen op donderdag 11 juli naar de kermis komen. Tussen 11:00 uur ’s ochtends en 13:00 uur ’s middags is de kermis prikkelarm.

De kermis is te bezoeken van 5 tot en met 14 juli. Deze is op vrijdag en zaterdag open van twaalf uur in de middag tot en met elf uur in de avond. Op doordeweekse dagen en zondag tot half elf. Op de laatste dag sluit de kermis iets eerder, om negen uur ’s avonds.