Kasteeltuinen Arcen deze zomer gratis toegankelijk voor kinderen

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
2 min
Kinderen tot en met 17 jaar kunnen deze zomer gratis een bezoek brengen aan Kasteeltuinen Arcen. Dit maakt het bloemen- en plantenpark een uitstekende bestemming voor een gezinsuitje. Dat meldt Kasteeltuinen Arcen.

Dagelijks zijn er verscheidene activiteiten voor kinderen in de groene omgeving van Kasteeltuinen Arcen. Zo kunnen zij een parkspeurtocht doen, minigolven, lekker uitrazen in het Speelstrand of de grote vijver oversteken in het trekvlot.

Ook volwassenen en ouders kunnen zich hier prima vermaken, met de thematuinen kunnen zij prima inspiratie opdoen voor hun eigen tuinen. Het Kunstweekend op 20 en 21 juli is daarnaast een uitstekend moment om naar Arcen te komen. Dan zullen tientallen kunstenaars hun kunst tentoonstelling in de Kasteeltuinen. Daar is ook de nieuwe expositie ‘de Tuinen der Lusten’ te zien.

De Kasteeltuinen zijn elke dag in juli en augustus geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Toegang voor kinderen tot en met 17 jaar is in deze periode gratis, maar let er wel op dat er per betalende volwassene één kind gratis naar binnen mag.

Foto: Kasteeltuinen Arcen