Slagharen organiseert deze zomer Wilde Westen dorpsfeest

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
3 min
Zomer in Attractiepark Slagharen wordt dit jaar gevierd met een Wilde Westen dorpsfeest. Bezoekers kunnen op een met vlaggetjes en lampjes versierd dorpsplein (dat wordt omgebouwd tot een dorp uit het Wilde Westen van 1860) luisteren naar livemuziek, stuntshows én natuurlijk de attracties in het park. 

Het attractiepark in Slagharen noemt het een feest voor jong en oud: meer dan 30 attracties, shows, verschillende soorten eten en straatentertainment vullen in de zomer het park. he tis de bedoeling dat de entourage een mix wordt van dorpsfeesten in Nederland en het Wilde Westen uit 1860.

Stuntshow

Eén van de programmapunten in het attractiepark is een ‘stuntbattle’ tussen cowboys Joshua Inglewood, George Sullivan en Daniel McGintyre. Zij strijden om de titel ‘stoerste cowboy van Slagharen’. Het publiek kiest wie de winnaar is.

Optredens

Naast de stuntbattle van de cowboys is er ander entertainment tijdens het feest. Zo komen tijdens de Wild West Summer Nights onder andere Monique Smit, Steven Kazan, de Gebroeders Ko en Samantha Steenwijk optreden. Ook in de avond: op 8 zomeravonden is het park wat langer open, tot 21:00 uur. Dan zijn ook een aantal attracties langer geopend, zoals de Free Fall, Gold Rush en Big Wheel.

Wil je even neerstrijken voor iets lekkers, dan kun je terecht op het verlichte foodplein. Daar kun je terecht voor en cocktail, speciaalbiertje of een verkoelend ijsje.

De Wild West Summer Nights vinden plaats op woensdag en zaterdag van 24 juli tot en met 17 augustus. Het park is op deze dagen tot 21:00 uur geopend.