Acrobatische theatershow CARO in Efteling Theater krijgt zevende seizoen

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
3 min
De vertoning van de acrobatische theatershow CARO in de Efteling krijgt een nieuw seizoen. Inmiddels is de voorstelling in het pretpark in Kaatsheuvel al bij het zevende seizoen. De voorstelling is een succes: ook na zes jaar trekt de voorstelling nog altijd volle zalen. De voorstelling is hiermee de op een na langstlopende theatervoorstelling van Nederland, op de musical Soldaat van Oranje na. De show in de Efteling wordt gekenmerkt door familiesferen, vol met muziek, dans en acrobatiek, meldt de Efteling.

De regisseur en choreograaf van de voorstelling CARO is Stanley Burleson. De acrobatische voorstelling vertelt het verhaal van Oscar, geïnspireerd op het thema van de Stoomcarrousel, ‘de carrousel van het leven’. Het liefdesverhaal van Oscar en zijn geliefde Eva wordt in de voorstelling uitgebeeld door meerdere koppels van verschillende leeftijden; elk koppel beeld een bepaalde fase van het leven uit. Het publiek reist met hoofdpersoon Oscar mee door de tijd en maakt ontroerende momenten in zijn leven mee. Het nieuwe seizoen gaat van start op zondag 1 september.

De show is meerdere keren per week te zien in het Efteling Theater. Die is ook los van een pretparkbezoek te zien. Meestal kiezen mensen er toch voor om het te combineren met een pretparkbezoek.

Efteling Theater

Het Efteling Theater is het toneel van meerdere musicals. Van de eigenwijze Annie tot de eigenzinnige Kruimeltje en van de klassieker The Sounds of Music tot de nieuwste musical van de Sprookjesboom.

De show CARO duurt ongeveer 70 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Een ticket voor de voorstelling kost 26,50 euro. Als je overnacht in het vakantiepark Efteling Bosrijk of Loonsche Land kost een kaartje 12,50. Meer info over de voorstelling en tickets via deze link

Foto: Efteling