Speciale Halloween store in Slagharen alvast geopend

Door Nationale Recreatiegids / Johanne Levinsky
2 min
Een speciale Halloweenwinkel in Attractie- en Vakantiepark Slagharen is alvast geopend voor bezoekers die kans willen maken op een weekendje weg tijdens Halloween. Dit is het tweede jaar dat het pretpark Slagharen Halloween organiseert. Scary Prairie en Western Nightmares openen medio oktober de deuren. Dit meldt Slagharen. 

De Halloween store is te vinden aan de Main Street en is volop gedecoreerd met pompoenen, vleermuizen en meer. Bezoekers kunnen in de winkel een foto maken en deze op Instagram op TikTok delen. De leukste foto wint een gratis verblijf in het park tijdens Halloween.

Scare Awards

Slagharen opent op 12 oktober overdag Scary Prairie voor gezinnen met kinderen. Het programma is daarna op 13 oktober en van 19 oktober tot en met 3 november te volgen. Western Nightmares is het avondprogramma in Slagharen voor oudere kinderen en volwassenen die houden van griezelen. Dat Slagharen mensen de stuipen op het lijf kan jagen, blijkt uit de twee Scare Awards die het park vorigj jaar heeft gewonnen. Voor Western Nightmares won het ook de publieksprijs.

In de avonduren is Western Nightmares te bezoeken op acht avonden: 18, 19, 25, 26, 30, 31 oktober en op 1 en 2 november. Slagharen is op die avonden geopend tot en met 22.00 uur.