‘All-in-prijs Drouwenerzand blijft, maar softijs komt niet terug’

Door Nationale Recreatiegids / Johanne Levinsky
3 min
Janna Moespot-Van der Linde en Kevin Moespot nemen attractiepark Drouwenerzand over van (schoon)vader Bert van der Linde. Hij gaat met pensioen. Veel mensen vragen zich af of de all-in-formule van het park blijft. Het korte antwoord: ja. Toch ligt er ook verandering op stapel. Dit meldt RTV Drenthe. 

Veel bezoekers zijn groot fan van het concept waarbij eten en drinken is inbegrepen bij het attractieparkticket. Voorheen konden zij volop softijsjes kopen, maar die zitten al een tijdje niet meer bij het kaartje inbegrepen en komen ook niet meer terug in het all-inclusive-pakket. Wel zijn ze voor een voordelige prijs te kopen in Drouwenerzand. De all-in-prijs van 17,50 euro per persoon blijft ongeveer gelijk.

Investeren in nieuwe attracties

Janna Moespot-Van der Linde en partner Kevin Moespot nemen Drouwenerzand vanaf 1 januari 2025 officieel over, maar blijven ook eigenaren van attractiepark De Waarbeek in de buurt van Hengelo. Daar hanteren ze dezelfde formule. Ze hebben flink in hun eigen park geïnvesteerd, waardoor het vermogen dat daaruit is voortgekomen gebruikt kan worden om de verouderde achtbaan in Drouwenerzand te vervangen en een wildwaterbaan te bouwen. De totaalprijs stijgt hierdoor met maximaal een euro, verzekerden de toekomstige eigenaren. “Andere pretparken pakken graag de tientjes, wij doen het met de centen. En dat doen we graag.”