Plopsa Indoor Coevorden investeert 1,2 miljoen euro in splinternieuwe attractie

Door Nationale Recreatiegids / Johanne Levinsky
1 min
Plopsa Indoor Coevorden, onderdeel van de Plopsa Group, investeert in 2025 in een nieuwe attractie om haar aanbod te versterken. Het park kondigt de bouw van een Wild Swing aan, een schommelende bank met een Maya-thema, die bedoeld is om ook oudere kinderen in het gezin meer uitdaging te bieden. Met een investering van 1,2 miljoen euro speelt het park in op de groeiende vraag naar avontuurlijkere attracties voor een breder publiek. Dit meldt Plopsa.

De toevoeging van de Wild Swing past binnen de strategie van Plopsa om naast jongere kinderen ook oudere bezoekers aan te trekken. Volgens CEO Carl Lenaerts ligt de focus van Plopsa Indoor Coevorden momenteel vooral op kinderen tot 10 jaar. "We merken echter dat de oudere kinderen in het gezin vaak op zoek zijn naar iets meer uitdaging," aldus Lenaerts. Door deze investering kunnen nu alle gezinsleden van verschillende leeftijden genieten van hun bezoek aan het park.

Bouw en planning

De bouwvergunning voor de nieuwe attractie is inmiddels aangevraagd en de opening staat gepland voor het voorjaar van 2025. De Wild Swing zal zich bevinden in de buitenzone van het park.