Toverland pakt uit met vernieuwde parade tijdens de Halloween Nights

Door Nationale Recreatiegids
6 min
Attractiepark Toverland in Sevenum staat vanaf 5 oktober 2024 weer in het teken van Halloween, met de familievriendelijke Halloween Days én de huiveringwekkende Halloween Nights. Dit jaar is er extra aandacht voor een vernieuwde parade en rolstoeltoegankelijkheid van de populaire Haunted Experiences. Dit meldt Toverland. 

Tijdens de dertien Halloween Nights, die vanaf 12 jaar worden aangeraden, zijn er 150 scare actors die bezoekers de stuipen op het lijf jagen in vijf thematische scare zones en vijf Haunted Experiences. Het evenement begint iedere avond met een volledig vernieuwde parade, waarin angstaanjagende wezens in gethematiseerde wagens het publiek meezuigen in de sfeer. Hoogtepunt van de avond is de nieuwe vuurwerkshow om 22:45 uur, waarin kleurrijke vuurpijlen de lucht vullen om de griezelige avond af te sluiten.

Dit jaar worden twee van de vijf Haunted Experiences, Maison de la Magie en The Witches Forest, voor het eerst rolstoeltoegankelijk, zodat nog meer bezoekers van deze unieke ervaringen kunnen genieten.

All-in Fear Pass: geen tijdslot of wachtrij

Voor de echte Halloweenliefhebbers is er de All-in Fear Pass, die voor 54,50 euro eenmalig toegang geeft tot alle vijf Haunted Experiences. Passhouders hoeven geen tijdsloten te reserveren, mogen de rijen overslaan en genieten van exclusieve toegang tot een speciaal terras voor de parade. De pas komt met een collectors keycord en pin.

Halloween Days voor het hele gezin

Naast de intense Halloween Nights, zijn er ook 22 Halloween Days met een gezinsvriendelijk karakter. Tijdens deze dagen kunnen jongere kinderen genieten van vrolijke activiteiten zoals het dwalen door pompoenvelden en het bekijken van twee spannende familieshows. Met personages als Toos Toverhoed en Dr. Fool kunnen gezinnen op een toegankelijke manier kennismaken met Halloween.

Praktische informatie

De Halloween Nights vinden plaats op geselecteerde data in oktober en november 2024, en het park blijft geopend tot 23:00 uur. De Halloween Days zijn beschikbaar vanaf 5 oktober tot en met 10 november. Tickets zijn te koop via de website van Toverland.