Woezel en Pip-themapark houdt in 2026 plek voor bungalows ’t Opkikkertje

Door Nationale Recreatiegids / Johanne Levinsky
2 min
Vanaf 2026 heropent Familyland in Hoogerheide de deuren als Woezel en Pip-themapark. Het was nog even de vraag of de bungalows van Stichting ’t Opkikkertje voor mensen met een chronische ziekte of beperking mocht blijven, maar inmiddels is bekend dat de drie speciale bungalows hun plekje behouden. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

Vanaf volgend jaar gaat camping Familyland dicht om in 2026 weer open te gaan als een speciaal pretpark in het thema Woezel en Pip. Stichting ’t Opkikkertje heeft op dit moment drie bungalows en wist niet of die zouden blijven. Maar er is goed nieuws: alles blijft zoals het nu is.

Upgrade

“Het wordt zelfs aangenamer voor onze gasten”, zegt penningmeester van Agtmaal van ’t Opkikkertje. De nieuwe eigenaar van het park, Van Hoorne Studios, ziet in hoe belangrijk de drie bungalows zijn en heeft toegezegd deze voor de stichting te behouden en zelfs te upgraden in de stijl van het nieuwe themapark.

Hoewel de camping vooral aanlokkelijk was vanwege de rust, zal er in 2026 dus meer vermaak zijn. Dat is vooral goed nieuws voor kinderen. Van Agtmaal denkt daarom dat het vooral voor mensen met kinderen leuk is om een bungalow te boeken voor het Woezel en Pip-themapark. Helaas zijn de woningen volgend jaar niet te boeken, omdat het terrein dan dicht is voor transformatiewerkzaamheden.