Spannend nieuws voor kinderen: DinoAdventures in het donker in DierenPark Amersfoort

Door Nationale Recreatiegids
3 min
Komend weekend gaat DierenPark Amersfoort een spannende nieuwe ervaring bieden: DinoAdventures in het donker. Voor het eerst kunnen bezoekers vanaf de schemering op avontuur door een mysterieus, donker bos vol levensgrote dinosaurussen. Dit bijzondere evenement is speciaal voor de herfstvakantie en belooft een onvergetelijke ervaring te worden, zegt projectleider Hylke Steggerda. Dit meldt DierenPark Amersfoort.

Wat maakt deze editie zo bijzonder? Bezoekers worden dit keer in het donker ondergedompeld in een wereld waar metershoge, bewegende dino's letterlijk tot leven komen. Onderweg komen ze hindernissen tegen en ontmoeten ze stoere Dinorangers die helpen op hun avontuur. En het avontuur gaat verder bij de dinobroedplaats, waar zelfs dino-eieren te bewonderen zijn. Maar let op: één van de dinojongen is verdwenen. Het blijkt dat een gestoorde professor de jonge dino heeft ontvoerd en deze in zijn geheime lab groot wil maken. Aan de bezoekers de taak om dit dinojong te redden voordat de professor hem nog gevaarlijker maakt.

Populair evenement

DinoAdventures is al jarenlang een populaire activiteit in DierenPark Amersfoort, en door het grote succes komt het dit jaar voor de tweede keer terug. Dit najaar zorgt het park voor een extra spannende sfeer, zeker nu het evenement voor het eerst in het donker te beleven is. De jongere bezoekers kunnen trouwens kiezen voor een minder spannende route, zodat het avontuur voor iedereen geschikt blijft.

Gratis deelname tijdens herfstvakantie

Tot en met 3 november kunnen bezoekers tijdens de herfstvakantie gratis deelnemen aan dit evenement. De DinoAdventures zijn vanaf zondag 27 oktober voor het eerst in het donker te beleven, wat zorgt voor extra spanning en sensatie.