Ashton Brothers stoppen met kerstshow vanwege avondlockdown

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De Ashton Brothers hebben hun speciale kerstshow Paleis der Wonderen voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dat laat de Stadsschouwburg Haarlem, waar de voorstelling de komende drie weken te zien zou zijn, weten op haar website.

Door de verlengde avondlockdown en de 1,5 metermaatregel is het niet mogelijk de voorstelling te spelen. De zaal kan te weinig mensen ontvangen om uit de kosten te komen. "Met pijn in het hart hebben we, gedwongen door de verlengde coronamaatregelen, moeten besluiten het theaterspektakel voor onbepaalde tijd uit te stellen", stellen de groep en het theater. "Een show van dit formaat produceren en spelen is helaas niet haalbaar als slechts één derde van de zaal met publiek gevuld mag worden."

Muzikale familievoorstelling met spektakel, acrobatiek, humor en poëzie

De Ashton Brothers maakten de voorstelling met drie actrices: Tina de Bruin, Anne-Marie Jung en Eva van der Gucht. De Ashton Brothers bestaan uit Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde. Paleis der Wonderen is volgens het gezelschap een muzikale familievoorstelling met spektakel, acrobatiek, humor en poëzie.

20-jarig bestaan

Met de speciale show vieren de Ashton Brothers hun 20-jarig bestaan. De voorstellingen waren vrijwel allemaal uitverkocht.

Door: ANP